Bezorgen

bezorgen

– Wanneer wordt mijn order verzonden?

Wij verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag. Mocht je een bestelling in het weekend plaatsen (of vrijdagmiddag na 12:00 uur) dan kunnen wij deze op de eerstvolgende maandag aanbieden bij PostNL. Als je bestelling is geplaatst en de betaling is door ons ontvangen, dan maken wij de bestelling klaar voor verzending. Ons streven is om binnen 2 werkdagen de bestellingen te versturen. Mocht je haast hebben met het ontvangen van de bestelling dan kan je altijd eerst even contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

– Hoeveel betaal ik aan verzendkosten als ik een bestelling bij Orange Rebel plaats?

Je betaalt € 4,95 verzend- & handlingskosten voor elke bestelling die je bij Orange Rebel plaatst binnen Nederland. De verzendkosten zijn gerelateerd aan het volume/gewicht van het bestelde artikel/de bestelde artikelen. De levertijden zoals vermeld zijn indicatief en vallen buiten onze invloed en verantwoordelijkheid. Je ontvangt je Track & Trace nummer per e-mail.

– Kan ik een bestelling in het buitenland laten bezorgen? 

Ja dit kan. Je kunt je bestelling ook in het buitenland laten bezorgen. informatie over de verzendkosten en levertijden naar verschillende landen vind je hier:

– Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL.

– Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben voor de bezorging?

Wanneer je niet thuis bent en postNL heeft je pakket niet bij de buren af kunnen leveren, dan proberen ze het de volgende werkdag nog een keer. Heb je van de bezorger van PostNL een kaart in je brievenbus ontvangen? Ga dan naar de bezorger-gemist-pagina van PostNL om aan te geven waar en wanneer jij je pakket alsnog wilt ontvangen.

– Kan ik een bestelling als kadootje rechtstreeks naar degene voor wie het bestemd is verzenden? 

Je kunt een ander bezorgadres ingeven dan je eigen adres. Orange Rebel zorgt er dan voor dat het product naar dit adres verstuurd wordt. Sowieso staan er geen prijzen op de pakbon die meegezonden wordt met de bestelling. Helaas beschikt Orange Rebel nog niet over een inpakservice.

– Kan ik verschillende producten binnen 1 bestelling naar meerdere adressen laten verzenden? 

Dit kan helaas niet. Voor elke bestelling die je plaatst kun je 1 bezorgadres opgeven. Voor elke bezorgadres dien je dus een aparte bestelling te plaatsen.