Samen werkt!

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

We willen onze kinderen graag gezond op laten groeien. Daar hoort een gezonde lunch bij. Nederland is een echt brood land. Maar daar kan nog zoveel gezonds bij! In Nederland is één op de zeven kinderen te zwaar. Gezond eten, drinken én voldoende bewegen dragen bij aan een gezond gewicht. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen gezond te laten eten op school en met dat in ons achterhoofd hebben we lunchproducten ontwikkeld met flexibele vakjes, die ook nog eens heel leuk zijn. Je kunt ze namelijk zelf helemaal zo maken als jij dat wilt.

Het plaatje aan de voorkant is namelijk makkelijk te verwisselen en -kosteloos- te maken op de website www.orangerebel.com. Is het kind uitgekeken op het plaatje, dan wissel je en hoeft er geen nieuwe trommel of bakje gekocht te worden. Hierdoor koop je minder plastic en is het duurzamer. Doen we meteen ook heel veel goed voor ons milieu, want is het je al wel eens opgevallen dat kinderen soms ieder jaar (of nog vaker!) een nieuwe broodtrommel hebben? Omdat “Cars” of ”Dora” toch niet meer zo in trek is? Dat is niet fijn voor je portemonnee is, maar al helemaal niet goed voor het milieu. Daarom hebben we deze producten bedacht: bepaal zelf de look van je box en geniet van een gezonde lunch!

We werken samen met instanties die gezond lunchen en snacken hoog op de kaart zetten. Onze producten zijn dan de drager van de boodschap. Omdat het plaatje te verwisselen is, zijn kleine aantallen mogelijk en kan een school of gemeente helemaal zelf bepalen wat ze willen uitstralen met het bakje. Onderstaand zie je het plaatje van Jongeren Op Gezond gewicht (JOGG), dat de gemeente Noord-Veluwe heeft ontworpen, waarop staat door wie dit gezonde snackboxje werd aangeboden.

snoepgroente-campagne-snackbox-fruitbakje-orange-rebel-jogg

Een sample kunnen we je altijd sturen!

Ook werken we samen met Bluebelle, de thuisbasis van Easy Peasy waar gezonde voeding voorop staat. Claire en Vera geven in hun boek Easy Peasy Lunchbox een gezonde basis voor mee naar school! Je hebt maar één lichaam, zorg er goed voor! Om je op weg te helpen bij die gevulde gezonde lunchbox hebben zij een boek geschreven met allerlei suggesties voor een 10-uurtje, lunchtrommel ideeeën en een heleboel handige tips. Absoluut een aanrader!

easy-peasy-gezonde-lunchbox-orange-rebel

 

Bij Burger’s Zoo worden onze producten verkocht met mooie plaatjes van hun dieren, aan de kassa mag je er 1 uitkiezen, waar je je naam nog op kan schrijven!

lunchbox-broodtrommel-snackbox-fruitbakje-drinkbeker-burgers-zoo-orange-rebel

Heb jij ook een leuk idee om samen te werken? We horen graag van je!