Wijzigen en retourneren

wijzigen en retourneren

– Kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Ja dit kan. Als je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet dan kun je de bestelling retourneren. Uiteraard is het ook mogelijk om artikelen te ruilen mocht je onverhoopt het verkeerde product of de verkeerde kleur hebben besteld.

Je hebt het recht om artikelen, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen aan Orange Rebel te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

De retourzending dient vooraf per e-mail of telefonisch te worden aangemeld.

Je dient binnen 14 werkdagen na levering de ongebruikte en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren. Orange Rebel is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen.

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet door Orange Rebel worden gecrediteerd. Dit geldt ook voor niet-aangemelde retourzendingen.

Orange Rebel behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.

Orange Rebel behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

De retourzending dient voorzien te zijn van (een kopie van) de factuur of pakbon met daarop vermeldt je bankrekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. Omcirkel op de (kopie) factuur/pakbon welke artikelen retour worden gezonden en of je een ander artikel wenst te ontvangen of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen.

De terugbetaling van het aankoopbedrag (minus de verzendkosten en minus de gemaakte bankkosten) zal zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 5 werkdagen) na ontvangst van de retourzending plaatsvinden.

Retouradres: Orange Rebel, T.a.v. Klantenservice, Postbus 617, 3440AP Woerden